Derbi v Dravogradu z gledalci na tribunah

Derbi v Dravogradu z gledalci na tribunah

Kaj se mora zgoditi, da NZS umakne prepoved gledalcev na tekmah pod njenim okriljem? Koroški "El Clasico"!!! Da, prav ste prebrali, jutri so na tekmi v Dravogradu dovoljeni gledalci, vendar pa je zaradi navodil NIJZ omejitev na 500 ljudi. Izgovorov, da si jutri ne ogledate derbija tako ni več, če pa vseeno ne boste odšli v Dravograd pa si lahko tekmo v živo ogledate tudi v živo preko naše spletne strani! Povezavo do tekme najdete na prvi strani!

Derbiji z Dravogradom so že od nekdaj magnet za ljubitelje nogometa na koroškem in tudi tokrat kot vedno pričakujemo napet derbi, kjer posebnih skrivnosti med ekipama ni, odločala pa bo vsaka malenkost, vse od znanja do sreče, ki je na takšnih tekmah še posebej potrebna.

Po izpadu obeh ekip iz 1.SNL sta oba kluba začela pisati nove zgodbe in od takrat smo videli šest ligaških derbijev v katerih je petkrat zmagal Dravograd, enkrat pa so točke odšle na Prevalje. Kar štiri zmage Dravograda so se končale z minimalno zmago 1:0, Korotan je septembra 2014 zmagal v gosteh z 2:0, največ golov pa smo videli aprila 2015, ko je padlo 6 zadetkov za končno zmago Dravograda s 4:2. Skupno je Dravograd zabil osem zadetkov, Korotan pa štiri.

Čeprav pretekle številke govorijo v prid domačinov pa so naši fantje na derbi, ki je pred nami maksimalno pripravljeni in prepričani smo, da bo tokratna plavozeleno obarvana sobota na koncu imela le še plave odtenke z močnim pridihom zmage, ter nadaljevanja odličnega začetka sezone.
 

Se vidimo na stadionu v Dravogradu ali pa preko malih zaslonov!

Forza plavi!