Tekma proti Bistrici tudi na prenosu in na velikem platnu!

Tekma proti Bistrici tudi na prenosu in na velikem platnu!

Po dobri predstavi na Prevaljah proti Šmarju pri Jelšah, se zdaj odpravljamo k letos stoodstotni Bistrici.

V Bistrico se bomo odpravili nekoliko oslabljeni, v prvi postavi s prejšnje tekme zagotovo vsaj dve spremembi. Na treningu se je poškodoval letos dobro razpoloženi Zavolovšek, prav tako ne bo na mestu bočnega branilca vedno nevarnega in prodornega Lasnika. Strokovni štab bo iskal drugačne rešitve, da se stre obramba Bistrice in da se odbije njihove napade. Prav tako bo nekoliko drugače na klopi, z ekipo še vedno ne bo, po sodniškem debaklu na Prevaljah proti Dravinji kaznovanega, Podvinskega.

Bistrico smo v prejšnji sezoni sicer na njihovem terenu ugnali, takrat je v zaključku tekme za zmago zabil lani še mladinec, letos pa že polnopravni član članskega moštva, Blaž Kovač. Prav tako nas je tik pred koncem tekme z odločnim posredovanjem rešil v vratih vedno zanesljiv Vidovšek.

S kakšno postavo se bomo torej podali na igrišče je še vedno vprašanje, verjamemo pa, da imamo dovolj širok kader, da lahko nadomestimo tudi tako razpoložene igralce kot sta Zava in Tine.

Boste si pa lahko vsi, ki se na tekmo v Bistrico ne boste odpravili, ogledali dvoboj na našem spletnem prenosu, ki ga organiziramo za vas.
Prenos tekme si boste lahko ogledali na naši spletni strani, povezava do prenosa pa bo objavljena tudi na našem Facebook profilu, prav tako pa si tekmo lahko na platnu ogledate v Kelt pubu na Prevaljah!