Na Prevaljah je nastopil čas za spremembe

Na Prevaljah je nastopil čas za spremembe

Z Nikom Podvinskim, ki je bil v vrhunskih časih Korotana tudi naš članski igralec, smo doživeli veliko lepih trenutkov, za katere bomo izkušenemu in srčnemu trenerju na Prevaljah vedno hvaležni. Na klopi naše članske ekipe ga je zamenjal Bojan Kus.

 

Zadnji padec forme in tudi nesrečen splet okoliščin, ki je pripeljal do slabših rezultatov v tretji ligi, je botroval k temu, da smo skupaj z bivšim trenerjem prišli do sklepa, da je na tej točki sodelovanje bolje zaključiti in dati ekipi svež in nov veter, s katerim se bo lahko na Prevaljah začela pisati nova zgodba.
 
Niko, v imenu celotnega moštva, strokovnih sodelavcev, vodstva kluba in  navijačev, se ti zahvaljujemo za vse lepe spomine in vse, kar si kot trener v zadnjih letih dal našemu klubu. Verjamemo, da ti bomo tudi mi ostali v lepem spominu in da se boš z veseljem vračal na Prevalje. Želimo ti veliko uspeha na nadaljnji trenerski poti, verjamemo, da ne boš dolgo vztrajal brez nogometa. Nikoli ne veš, kdaj se naše poti spet prekrižajo. 
 
Iskanje novega trenerja, ki je lahko kos nalogi, ki jo predstavlja zahtevna prevaljska publika in pa seveda nivo tekmovanja, ki ga predstavlja tretja liga, na Koroškem ni lahek zalogaj. Zato smo veseli, da lahko v svojih vrstah pozdravimo Bojana Kusa, ki je tretjeligaški nogomet že okusil, prav tako pa se je imel priložnost z Dravogradom dokazovati v drugi slovenski ligi. Novi trener se je ekipi že predstavil na uvodnem treningu, kjer je povedal, da ekipo pretežno že pozna in da verjame v kvaliteto, ki je na Prevaljah. Od naših igralcev pričakuje trdo delo in dokazovanje, prav tako pa obljublja sveže ideje, ki jih želi realizirati skozi čvrsto in kompaktno igro, ki bo zadovoljila tako navijače kot tudi igralce. 
 
 
Veselimo se nove zgodbe in novemu trenerju želimo veliko uspeha na nogometnih zelenicah.