Debi članskega stratega v prenosu MNZ!

Debi članskega stratega v prenosu MNZ!

Prvo tekmovalno preizkušnjo bo novi strateg našega članskega moštva Bojan Kus doživel jutri, v soboto 3.10.2020 ob 15:30, v Dobrovcih.

Člansko moštvo se odpravlja k ekipi, ki je sicer bolj pri dnu lestvice, trenutno so na enajstem mestu s tremi točkami, a vedno smo na dvoboju teh ekip v preteklosti videli zanimive obračune s kar nekaj zadetki. Na zadnjih 4ih tekmah smo trikrat zabeležili vse tri točke, enkrat, nazadnje, so bili boljši nogometaši Dobrovc. Zanimivo je, da je poražena ekipa na medsebojnih srečanjih vedno tekmo končala brez zadetkov. Plavi smo slavili z 0:2, nato 3:0 in kasneje še 0:1, Dobrovce pa so slavile z 0:3.

Tako kot pri nas, so tudi v Dobrovcih pred kratkim doživeli menjavo na trenerskem mestu in oba stratega bosta seveda željna dokazovanja.

Da bo dvoboj še bolj pester bodo poskrbeli v snemalni in komentatorski ekipi MNZ Maribor, saj bo tekma prenašana tudi v direktnem prenosu na spletni strani MNZ Maribor. Link bomo z vami delili pred začetkom srečanja na naši Facebook strani.

Spremljate nas in držite pesti, da se iz nekoliko slabšega rezultatskega stanja dvignemo kot feniks iz pepela.

Gremo Korotan!